zoek icon
63+ Google reviews
zoek icon

Een versnellingsbakslot laten inbouwen in uw auto, bestelbus of camper? Met een versnellingsbakslot wordt de versnellingsbak letterlijk op slot gezet. Zo voorkomt u de diefstal van uw voertuig. InCarSupport installeert het Bearlock versnellingsbakslot op locatie inclusief registratie “bewijs van inbouw’. Meer weten over het Bearlock versnellingsbakslot? Lees dan snel verder!

Bearlock versnellingsbakslot

Een Bearlock versnellingsbakslot is een mechanisch versnellingsbakslot dat niet in contact komt met de elektronica van de auto. Het systeem wordt volledig geïntegreerd ingebouwd en altijd vastgezet door middel van afbreekbouten en/of- moeren.

Hoe werkt het Bearlock versnellingsbakslot?

Voordat het slot kan worden geactiveerd moet de auto met handgeschakelde transmissie in de R stand (achteruit) staan. Voor een auto met automaat moet de versnelling in de P stand (Parking) staan. Vervolgens kan het versnellingsbakslot worden geactiveerd door middel van een bedieningsknop. Deze bedieningsknop is geplaatst aan de buitenkant van het dashboard. Door middel van een beveiligde druk- of draaibeweging kunt u het slot in werking stellen.

Het kan voorkomen dat het versnellingsbakslot de versnelling niet kan blokkeren. In dat geval kiezen we er voor om de stuuras of stuurkolom te vergrendelen.

Versnellingsbakslot bestelwagen en camper

Vanuit de verzekeraar of leasemaatschappij kan het worden verplicht om een versnellingsbakslot te laten aanbrengen in een bestelwagen of camper. Het Bearlock versnellingsbakslot wordt ook in bestelwagens en campers geïnstalleerd door onze vakkundige inbouwspecialisten. Tevens leveren wij een bewijs van inbouw die u kunt overleggen met de verzekeraar.

Voor bestelwagens leveren wij ook het Bearlock VAN-Lock systeem welke de volledige laadruimte van binnenuit vergrendeld. Dit complete mechanische systeem heeft een centrale bediening in de bestuurdersruimte, anti-diefstalslot en anti-drillingfunctie. Deze sloten zijn aan de binnenkant bevestigd, onzichtbaar van buitenaf en verkleinen de kans op een inbraak.

Overige beveiligingssystemen

Bij InCarSupport leveren we naast het Bearlock versnellingsbakslot ook andere systemen die een auto, bestelbus of camper nog beter beveiligen. Bij ons kunt u terecht voor:

SCM Voertuigvolgsysteem

  • 24/7 discreet volgen van het voertuig.
  • Direct melding per SMS bij sabotage en onderbreking accuspanning.

SCM Alarmsysteem

  • SCM goedgekeurde alarmsysteem klasse 2 en 3 inclusief startonderbreking

SCM Peilzender Mi01

  • SCM goedgekeurd Terugvindsysteem met koppeling aan eigen meldkamer.

SCM Startonderbreker

  • SCM goedgekeurde startonderbreker AA04
  • Voorheen alarm klasse 1

InCarSupport de inbouwspecialist

InCarSupport levert én installeert het Bearlock versnellingsbakslot. Onze gecertificeerde inbouwspecialisten maken een afspraak om op locatie het systeem te installeren.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat? Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat?

Neem contact met ons op
pijl wit rechtsboven