zoek icon
63+ Google reviews
zoek icon

Service

Planning & Support

Naast het uitvoeren van installatiewerkzaamheden verzorgen wij ook de planning en verwerking van uw installatie-opdrachten. Door onze korte doorlooptijden zijn wij in staat al uw installatie-opdrachten binnen 24 uur te plannen en binnen 5 werkdagen landelijk op locatie uit te voeren.

Tevens verzorgen wij de bewaking van uw installatie-opdrachten. Mocht een voertuig voor aflevering bij een dealer of carrosseriebouwer van de betreffende apparatuur moeten worden voorzien, dan onderhouden wij het contact met de leverende partij om de planning tijdig met elkaar af te stemmen. De daadwerkelijke afleverdatum van het voertuig zal hierbij in geen enkel geval hinder ondervinden.

Wij bieden u de mogelijkheid om via onze klantenportal de installatie-opdrachten digitaal te versturen en Real Time de statussen te bekijken. Zo bent u altijd op de hoogte van de voortgang van de installatie-opdrachten.

Ook voor projecten en voor grotere aantallen kunt u bij ons terecht. Wij nemen u de planning en organisatie volledig uit handen en zorgen dat alles in goede banen verloopt. De betreffende voertuigen worden tijdig voorzien van de juiste apparatuur en worden in topconditie aan u opgeleverd.

On-Site serviceverlening

Naast de standaard garantie van 24 maanden op de door ons geleverde producten en uitgevoerde installatiewerkzaamheden, leveren wij tevens een on-site serviceverlening. Met onze on-site serviceverlening bent u ervan verzekerd dat elke storing of calamiteit binnen 48 uur na melding vakkundig op locatie zal worden verholpen.

Onze afdeling Planning & Support is dagelijks bereikbaar om storingen aan apparatuur te behandelen. Vaak zijn storingen telefonisch te verhelpen door middel van het op afstand resetten van apparatuur of te voorzien van nieuwe software. Mocht dit niet het geval zijn dan maken wij direct met u een afspraak voor een on-site bezoek.

Defecte apparatuur wordt direct op locatie vervangen of uitgebouwd en ter reparatie aangeboden. Wij zorgen altijd voor vergelijkbaar vervangend apparatuur. Op deze manier zal u nooit lang hinder ondervinden.

Op aanvraag leveren wij deze dienst ook op maat. Het is mogelijk om aan de hand van uw wensen uw voertuigen 24/7 te voorzien van deze on-site serviceverlening. Serviceverlening op maat zal specifiek worden vastgelegd in een Service Level Agreement en brengt een meerprijs met zich mee.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat?

Neem contact met ons op
pijl wit rechtsboven