zoek icon
63+ Google reviews
zoek icon

Ultieme beveiliging voor uw auto

InCarSupport is uw expert in autobeveiligingssystemen. Wij zijn trots om u de superieure bescherming van onze klasse 4 & 5 systemen aan te kunnen bieden. Dit geavanceerde voertuigvolgsysteem is speciaal ontworpen om uw voertuig 24/7 discreet te kunnen volgen door de meldkamer om deze bij diefstal snel te kunnen traceren en weer veilig te kunnen stellen. Het systeem wordt geleverd inclusief een extra startblokkering met GSM Jamming detectie en koppeling aan de meldkamer (PAC). InCarSupport levert deze professionele voertuigbeveiliging voor elk type voertuig op maat!

google icon
Onze klanten beoordelen ons met 4,9

SCM Alarm Klassen 4 & 5

SCM Klasse 4 alarm

Het klasse 4 voertuigvolgsysteem betreft een opvolgend beveiligingssysteem en bestaat uit de volgende extra functionaliteiten:

Ook het Klasse 4 alarm is geschikt voor nagenoeg elk type voertuig en wordt door InCarSupport bij u op locatie* of in onze eigen werkplaats geïnstalleerd. InCarSupport registreert het systeem voor u bij SCM en verstrekt u het originele SCM Certificaat.

Mi50 voertuig volgsysteem klasse 4 met SCM Certificaat

€799,00
ex. BTW

Mi50 voertuigvolgsysteem klasse 4 met SCM Certificaat, inclusief inbouw op locatie (conform nieuwe regelgeving).

scm alarm klasse 4 en 5

Meer details

pijl icon

SCM Klasse 5 alarm

Het Klasse 5 voertuigvolgsysteem heeft naast de standaard functionaliteiten van het Klasse 4 voertuigvolgsysteem aanvullend nog een aantal extra functionaliteiten.

Ook het Klasse 5 alarm is geschikt voor nagenoeg elk type voertuig en wordt door InCarSupport bij u op locatie* of in onze eigen werkplaats geïnstalleerd. InCarSupport registreert het systeem voor u bij SCM en verstrekt u het originele SCM Certificaat.

LET WEL: Voor de montage van een Klasse 5 voertuigvolgsysteem dient het voertuig al uitgerust te zijn met een SCM goedgekeurd Klasse 3 alarmsysteem. Mocht dit niet het geval zijn en de eis vanuit uw verzekeraar is een Klasse 5 voertuigvolgsysteem dient er dus ook een Klasse 3 alarmsysteem ingebouwd te worden om aan deze eis te kunnen voldoen.

SCM Klasse 5 alarm

Op aanvraag

Het klasse 5 alarm heeft naast de standaard functionaliteiten van het Klasse 4 alarm, aanvullend nog een aantal extra functionaliteiten.

scm alarm klasse 4 en 5

Wilt u meer informatie over een SCM-alarm klasse 4 & 5? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten informeren u graag verder.

Wanneer een voertuigvolgsysteem?

Klasse 4 en klasse 5 alarmen worden enkel geëist voor voertuigen met een bepaalde cataloguswaarde. Niet alle verzekeraars hanteren dezelfde eisen dus controleer goed welke eis er vanuit uw verzekeraar wordt gesteld. Voor Klasse 4 en Klasse 5 alarmen is het een verplichting om de systemen aan een professionele meldkamer te koppelen. Hieraan zitten dus abonnementskosten verbonden.

*Inbouw is zowel mogelijk bij u op locatie als bij ons in onze werkplaats in De Meern.

Voor de uitvoering dient het voertuig in een afgesloten ruimte (binnen) te kunnen staan. De werkzaamheden zullen circa een dagdeel in beslag nemen. Bij montage in onze werkplaats bestaat er de mogelijkheid tot vervangend vervoer (geen kosten aan verbonden enkel auto onbeschadigd te retourneren met volle brandstoftank)

Bescherm uw voertuig vandaag nog

Wacht niet langer en neem contact op met InCarSupport voor een professionele installatie van uw SCM Alarm Klasse 4 of 5. Vraag een offerte aan of plan een afspraak en zorg voor de beste beveiliging voor uw voertuig.

Neem contact met ons op
pijl wit rechtsboven

Attentie: InCarSupport is uw expert in autobeveiligingssystemen. Wij zijn trots om u de superieure bescherming van onze SCM Alarm Klasse 3 systemen aan te bieden. Dit geavanceerde alarmsysteem is speciaal ontworpen om uw voertuig te beschermen tegen diefstal en inbraak, waardoor het de ideale keuze is voor zowel auto’s als motoren.