(Kiwa) SCM beveiliging

Onze Kiwa SCM certificeerde beveiligingssystemen verkleinen de kans op diefstal van uw (bedrijfs)auto en vergroten de kans op het terug vinden van gestolen voertuigen. Auto’s met gecertificeerde veiligheidssystemen hebben maar liefst 74% minder kans om gestolen te worden. Verzekeringsmaatschappijen verplichte daarom steeds vaker dat een (bedrijfs)auto moet zijn uitgerust met een deugdelijk beveiligingssysteem.

SCM voertuigvolgsysteem

SCM goedgekeurd VVS Plus systeem inclusief startblokkering met GSM Jamming detectie en koppeling aan meldkamer voor professionele opvolging. Professionele voertuigbeveiliging op maat!

bekijk producten

SCM alarmsysteem

SCM goedgekeurd alarmsysteem met of zonder hellingshoekdetectie inclusief extra startblokkering met eigen autorisatie en SCM Certificaat.

Bekijk producten

Mi01 Peilzender TV01

SCM goedgekeurd TV01 terugvindsysteem met een interne batterij met een levensduur van minimaal 5 jaar en koppeling aan de meldkamer.

Bekijk producten

SCM startonderbreker

De MiBlock startonderbreker (klasse 1), inclusief transponder, inbouw op locatie en SCM Certificaat.

Bekijk producten

Bearlock versnellingsbakslot

SCM goedgekeurd mechanisch versnellingsbak- of stuurasslot. Inbouw op locatie inclusief registratie “bewijs van inbouw.

Bekijk producten

Bearlock laadruimtebeveiliging

Complete mechanische laadruimtebeveiliging.
Centrale bediening vanuit de bestuurdersruimte, Anti-diefstal slot, Anti Drilling functie. Sloten bevestigd aan binnenkant van de auto (onzichtbaar van buitenaf)

Bekijk producten

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat? Neem contact met ons op.