zoek icon
63+ Google reviews
zoek icon

(Kiwa) SCM beveiliging

Onze Kiwa SCM certificeerde beveiligingssystemen verkleinen de kans op diefstal van uw (bedrijfs)auto en vergroten de kans op het terug vinden van gestolen voertuigen. Auto’s met gecertificeerde veiligheidssystemen hebben maar liefst 74% minder kans om gestolen te worden. Verzekeringsmaatschappijen verplichte daarom steeds vaker dat een (bedrijfs)auto moet zijn uitgerust met een deugdelijk beveiligingssysteem.

Ultieme beveiliging voor uw voertuig

SCM alarm klasse 4 en 5

SCM goedgekeurd VVS Plus systeem inclusief startblokkering met GSM Jamming detectie en koppeling aan meldkamer voor professionele opvolging. Professionele voertuigbeveiliging op maat!

SCM alarm klasse 2

SCM goedgekeurd alarmsysteem met of zonder hellingshoekdetectie inclusief extra startblokkering met eigen autorisatie en SCM Certificaat.

SCM alarm klasse 3

SCM goedgekeurd alarmsysteem met of zonder hellingshoekdetectie inclusief extra startblokkering met eigen autorisatie en SCM Certificaat.

Mi01 Peilzender TV01

SCM goedgekeurd TV01 terugvindsysteem met een interne batterij met een levensduur van minimaal 5 jaar en koppeling aan de meldkamer.

SCM startonderbreker

De MiBlock startonderbreker (klasse 1), inclusief transponder, inbouw op locatie en SCM Certificaat.

SCM Sleeping Battery KE01

Sleeping battery met CCV/SCM KE01 Certificering, de oplossing tegen Relay Attack voor ALLE merken.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat?

Neem contact met ons op
pijl wit rechtsboven