zoek icon
63+ Google reviews
zoek icon

Bearlock SCM mechanisch versnellingsbak- of stuurasslot

v.a.€599,00
ex. BTW

Inbouw enkel uitgevoerd door ervaren vakmensen met de juiste gereedschappen

Het Bearlock mechanische versnellingsbak- of stuurasslot wordt u aangeboden compleet inclusief inbouw op locatie en Registratie “bewijs van inbouw” (goedkeuringsbewijs voor uw verzekeraar)

Meer over BearLock versnellingsbakslot

Inbouw enkel uitgevoerd door ervaren vakmensen met de juiste gereedschappen

SafeTrip

Heeft u uw Camper via Safe Trip verzekerd profiteer dan van deze mooie korting op uw BearLock beveiliging:

In een tijdperk waarin autodiefstal een steeds groter wordend probleem vormt, is het cruciaal om uw voertuig met de beste beveiligingsopties te beschermen. Het Bearlock Versnellingsbakslot staat garant voor een effectieve diefstalpreventie, waarmee uw auto veilig is.

Versnellingsbakslot

BearLock EXCELLENT (NRK-FK) Exclusief voor de Benelux introduceert Bearlock-Benelux sinds eind 2012 de Excellent-uitvoering, die beschikt over een unieke, drievoudig gepatenteerde technologie. Dit model is een toonbeeld van innovatie, waarbij gebruiksgemak, veiligheid en esthetiek naadloos samenvloeien.

Het Excellent-model onderscheidt zich door zijn volledige integratie binnen het voertuig. Wat opvalt is niets meer dan een elegant verchroomde bedieningsknop op uw dashboard. Deze knop staat centraal in de bediening van het slot, waarmee u het systeem eenvoudig activeert of deactiveert met een beveiligde druk- of draaibeweging.

De Excellent-variant kenmerkt zich door een verfijnde manier van beveiligen, waarbij de versnellingspook intern en op een ingenieuze wijze wordt geblokkeerd. Dit alles is uitgevoerd zonder de esthetiek van uw voertuiginterieur aan te tasten, waarbij alleen de stijlvolle bedieningsknop zichtbaar is.

Professionele installatie, maximale veiligheid

InCarSupport: uw specialist in autobeveiliging

Waarom een Bearlock versnellingsbakslot?

Investeer in de veiligheid van uw (bedrijfs)auto met Bearlock!

Bestel direct via InCarSupport!

Offerte aanvragen
pijl wit rechtsboven

Offerte op maat aanvragen

BearLock versnellingsbakslot

Persoonsgegevens

Type product

Voertuig gegevens

Gewenste inbouw locatie