zoek icon
63+ Google reviews
zoek icon

Bearlock systemen

Laat uw voertuig of wagenpark op een professionele manier beveiligen! Zo bent u verzekerd van de beste systemen en vakkundige installatie. Bij InCarSupport werken we uitsluitend met SCM en VCA gecertificeerde inbouwspecialisten. De Bearlock Beveiligingssystemen beveiligen uw voertuig tegen diefstal.

Ultieme beveiliging voor uw auto

Onze Bearlock systemen

Bearlock kent twee systemen om uw voertuig te beveiligen, namelijk een versnellingsbakslot en laadruimtebeveiliging. Beide systemen worden bij u op locatie of in onze werkplaats in uw voertuig ingebouwd.

Bearlock biedt verschillende oplossingen om uw voertuig te beveiligen. Een hiervan is de laadruimtebeveiliging. Via InCarSupport heeft u 4 keuzes.

Om uw bedrijfswagen of bestelbus nóg beter te beveiligen, adviseren wij om een Bearlock versnellingsbakslot te laten installeren. Het versnellingsbakslot zorgt ervoor dat de versnellingspook is vergrendeld, waardoor schakelen niet meer mogelijk is. U kunt al vanaf €599,- ex. btw uw Bearlock versnellingsbakslot aanvragen.

*Inbouw is zowel mogelijk bij u op locatie als bij ons in onze werkplaats in De Meern.

Voor de uitvoering dient het voertuig in een afgesloten ruimte (binnen) te kunnen staan. De werkzaamheden zullen circa een dagdeel in beslag nemen. Bij montage in onze werkplaats bestaat er de mogelijkheid tot vervangend vervoer (geen kosten aan verbonden enkel auto onbeschadigd te retourneren met volle brandstoftank)

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat?

Neem contact met ons op
pijl wit rechtsboven