Wie is InCarSupport?

InCarSupport is uw onafhankelijke inbouwspecialist. Op locatie verzorgen wij professionele installatie van al uw beveiligings- en communicatieoplossingen in voertuigen en materieel.

We leveren onze diensten voornamelijk aan groot wagenparkbeheer, lease- en verhuurmaatschappijen en leveranciers van Fleet Managementsystemen en beveiligingsoplossingen. Maar ook particulieren en zelfstandige ondernemers kunnen voor professionele voertuigbeveiliging bij InCarSupport terecht .

Over ons

We streven ernaar om het u als klant zo eenvoudig mogelijk te maken met daarbij de zekerheid dat alle gewenste apparatuur snel en op vakkundige wijze zal worden geïnstalleerd.

Al onze installatiewerkzaamheden voeren wij bij u op locatie uit, terwijl u thuis of aan het werk bent. Onze korte doorlooptijden zorgen ervoor dat u nooit onnodig lang hoeft te wachten op de uitvoering van een installatie.

Wij leveren onze diensten voornamelijk in Nederland en België. Op aanvraag leveren wij onze diensten ook door de gehele Benelux en op projectbasis zelfs in Duitsland.

Verkoop & Advies

Door ons grote netwerk aan leveranciers en partners zijn wij in staat u een uitgebreid assortiment producten aan te bieden. Onze partners en leveranciers zijn voor ons belangrijk en daarom betrekken wij ze bij ieder verkooptraject.

Er komen steeds meer slimme innovatieve producten op de markt. Door ons constant te oriënteren en te luisteren naar de wensen van de klant zijn wij in staat aan de meeste van uw wensen te voldoen.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Naar contact