zoek icon
63+ Google reviews
zoek icon

Beveiliging van voertuigen met Keyless Entry en/of Start systeem

Bent u de trotse eigenaar van een voertuig met een Keyless Entry en/of Start systeem? Vaak worden deze voertuigen middels de diefstalmethode Relay Attack gestolen. Het keurmerk CCV Voertuigbeveiliging gaat hier als éérste verandering in brengen! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de diefstal van uw voertuig.

Nieuwe keuringsvoorschriften

Sinds 1 januari 2021 worden alle startonderbrekers en alarmsystemen die af-fabriek worden goedgekeurd, getoetst aan de nieuwe keuringsvoorschriften. Deze voorschriften zorgen ervoor dat de Klasse 1, Klasse 2 en Klasse 3 beveiligingssystemen voldoen aan de nieuwe normen én dat het voertuig met een Keyless Entry en/of Start systeem tegen diefstal is verzekerd.

Als het Keyless Entry en/of Start systeem af-fabriek voldoet aan de gestelde eisen, kan het voertuig direct door een erkent inbouwbedrijf gecertificeerd worden voor een Klasse 1, Klasse 2 of Klasse 3 beveiligingssysteem. InCarSupport is hierin gespecialiseerd en helpt u graag met het beveiligen van uw voertuig.

Indien het Keyless Entry en/of Start systeem niet voldoet aan de gestelde eisen, kunnen de voertuigen alleen gecertificeerd worden als er een KE01 Aanvullend Maatregel-certificaat is uitgegeven op het voertuig. Een verzekeraar kan dit certificaat eventueel los aanvragen wanneer er enkel een aanvullende maatregel nodig is. Indien een voertuig niet beschikt over het (aanvullende) certificaat, kan deze vanaf 1 januari 2021 niet meer Klasse 1, Klasse 2 of Klasse 3 gecertificeerd worden.

Voertuigen met het nieuwe Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging

Alle voertuigen die voorzien (kunnen) zijn van het Keyless Entry en/of Start systeem én die aan de nieuwe voorschriften van het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging voldoen, zijn in deze lijst terug te vinden. Alle benodigde informatie kunt u hierin terugvinden.

InCarSupport: dé inbouwspecialist

Bent u op zoek naar een mobiele inbouwpartner die uw voertuig kan voorzien van een Klasse 1, Klasse 2 of Klasse 3 certificering? InCarSupport helpt zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat?

Neem contact met ons op
pijl wit rechtsboven