Uw mobiele inbouwpartner

OVER ONS

WIE IS INCARSUPPORT

Wij zijn uw onafhankelijke inbouwspecialist voor professionele installatie op locatie van al uw beveiligings- en communicatieoplossingen in voertuigen en materieel. Met name gespecialiseerd in mechanische en electronische voertuigbeveiliging en Fleetmanagement oplossingen. Wij leveren onze diensten voornamelijk aan groot wagenparkbeheer, Lease- en Verhuurmaatschappijen en leveranciers van Fleet Managementsystemen en beveiligingsoplossingen, maar zetten ons met evenveel overgave in voor u als particulier of zelfstandig ondernemer.

Ons streven is het u als klant zo eenvoudig mogelijk te maken met daarbij de zekerheid dat alle gewenste apparatuur op vakkundige wijze en tijdig zal worden geinstalleerd. Dit doen wij met ons ervaren team van zorgvuldig geselecteerde inbouwspecialisten. Onze technici zijn allen SCM en VCA gecertificeerd.

Wij voeren al onze installatiewerkzaamheden landelijk op locatie uit waardoor u niet onnodig tijd dient te reserveren voor de uitvoering van een gekozen dienst. De werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl u thuis of aan het werk bent. Korte doorlooptijden zorgen ervoor dat u nooit onnodig lang hoeft te wachten op de uitvoering van een installatie. Wij leveren onze diensten voornamelijk in Nederland en Belgie. Op aanvraag ook door de gehele Benelux en op projectbasis zelfs in Duitsland.

 

PLANNING & SUPPORT

Naast het uitvoeren van installatiewerkzaamheden verzorgen wij ook de planning en verwerking van uw installatie-opdrachten. Door onze korte doorlooptijden zijn wij in staat al uw installatie-opdrachten binnen 24 uur te plannen en binnen vijf werkbare dagen landelijk op locatie uit te voeren. Tevens verzorgen wij de bewaking van uw installatie-opdrachten. Mocht een voertuig, voor aflevering bij een dealer of een carrosseriebouwer, van de betreffende apparatuur moeten worden voorzien onderhouden wij het contact met de leverende partij om de planning tijdig met elkaar af te stemmen. De daadwerkelijke afleverdatum van het voertuig zal hierbij in geen enkel geval hinder ondervinden.

Ook voor projecten en voor grotere aantallen kunt u bij ons terecht. Wij nemen u de planning en organisatie volledig uit handen. Wij zorgen dat alles in goede banen verloopt en de betreffende voertuigen tijdig en voorzien van de juiste apparatuur kunnen worden afgeleverd.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om via onze klantenportal de installatie-opdrachten digitaal te versturen en Real Time de statussen te bekijken. Zo bent u altijd op de hoogte van de opdrachten welke u aan ons heeft uitbesteed. De portal wordt naar wens voor u ingericht en voorzien van een unieke inlog enkel voor uw gebruik.

 

ON SITE SERVICEVERLENING

Naast de standaard garantie van 24 maanden op de door ons geleverde producten en uitgevoerde installatiewerkzaamheden leveren wij tevens een on-site serviceverlening. Met deze on-site serviceverlening bent u ervan verzekerd dat elke storing of calamiteit binnen 48 uur na melding vakkunidg op locatie zal worden verholpen.

Onze afdeling Planning & Support is dagelijks voor u bereikbaar om storingen aan apparatuur te behandelen. Vaak zijn storingen telefonisch te verhelpen door middel van het op afstand resetten van apparatuur of apparatuur op afstand van nieuwe software te voorzien. Mocht dit laatste niet het geval zijn maken wij direct met u de afspraak voor een on-site bezoek.

Defecte apparatuur wordt direct op locatie vervangen of uitgebouwd en ter reparatie aangeboden. In dit laatste geval zorgen wij altijd voor vergelijkbaar vervangende apparatuur. Op deze manier zal de eindgebruiker nooit lang hinder ondervinden bij het uitvoeren van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.

Op aanvraag leveren wij deze dienst ook op maat. Nagelang uw wensen zijn wij in staat 24/7 uw voertuigen te voorzien van deze on-site serviceverlening. Serviceverlening op maat zal specifiek worden vastgelegd in een Service Level Agreement en brengt een meerprijs met zich mee.

 

VERKOOP & ADVIES

Door ons grote netwerk aan leveranciers en partners zijn wij in staat u een uitgebreid assortiment producten aan te bieden. Onze partners en leveranciers zijn voor ons belangrijk en daarom betrekken wij hun ook bij ieder verkooptraject.

Daar het aanbod groot is en de markt continue in beweging blijft is het voor u als klant niet eenvoudig een keuze te maken welk product het beste aansluit bij uw wensen, laat staan de juiste keuze. Wij helpen u hierbij graag verder.

Wij zijn altijd op zoek naar de meest innovatieve producten om continue aan al uw wensen te kunnen blijven voldoen. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u graag bij het bepalen van de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een orienterend gesprek.

 

 

over-ons-1.jpg
over-ons-4.jpg
over-ons-3.jpg