Voertuigvolgsysteem vereist?

VOERTUIGVOLGSYSTEEM PLUS - TT04

PROFESSIONELE OPVOLGING VIA UW MELDKAMER

 

De wijze waarop veel autodiefstallen tegenwoordig plaatsvinden is door het jammen van het GSM signaal of door het signaal van de autosleutel op te vangen en te kopieren. Door deze moderne technieken is het momenteel zeer eenvoudig zonder schade en alarmering een auto te stelen.

Het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) heeft in overleg met Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) besloten een voertuigvolgsysteem (VVS Plus) enkel goed te keuren als deze is voorzien van een extra startblokkering welke wordt ingeschakeld als er GSM jamming wordt waargenomen.

Bij diefstal zal de extra geinstalleerde startblokkering bij het eerste "contact uit" moment zorgen dat het voertuig niet meer zal starten, ook niet met de originele sleutel of een sleutel kopie. Professionele opvolging vanuit de meldkamer zal vervolgens in gang worden gezet.

Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij en zorg dat uw voertuig op een juiste wijze wordt beveiligd en voorkom diefstal en een hogere premie.

InCarSupport levert enkel de TT04 goedgekeurde producten en installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde inbouwspecialisten. Tevens bieden wij ondersteuning bij het aanmelden van het VVS PLUS op de betreffende meldkamer en verzorgen wij voor u het SCM certificaat.

 

Ons SCM Erkenningsnummer betreft "K92899/01"

over-ons-2.jpg
KIWA-SCM-Goedgekeurd.jpg