Op zoek naar een SCM alarmsysteem?

ALARMSYSTEEM MET HELLINGSHOEK - AA04

OPTIMALE BEVEILIGING TEGEN AUTODIEFSTAL

 

Gezien het aantal autodiefstallen over 2014 vors steeg zijn de eisen wat betreft professionele voertuigbeveiliging vanaf januari 2015 verder aangescherpt.

Het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) heeft in overleg met Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) besloten een alarmsysteem enkel goed te keuren als deze is voorzien van een extra startblokkering met een eigen autorisatie.

Daar tot voor kort klasse 2 en klasse 3 alarmsystemen door middel van de originele sleutel van het voertuig werden aangestuurd dient er nu een extra startblokkering aangesloten te worden welke wordt aangestuurd door middel van een extra handzender of Driver ID Card.

Vanaf 1 januari 2015 mogen dus alleen alarmsystemen welke voldoen aan deze nieuwe eisen (AA04) met een SCM certificaat in voertuigen worden geinstalleerd. Bij poging tot diefstal met de originele autosleutel of een sleutel kopie zal de auto niet starten alvorens deze de autorisatie van de extra handzender of Driver ID Card heeft ontvangen. Het advies is dan ook om de extra handzender of Driver ID Card niet aan de autosleutel te dragen (zie film onder).

InCarSupport levert enkel de AA04 goedgekeurde producten en installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde inbouwspecialisten. Het SCM Certificaat ontvangt u direct na het uitvoeren van de installatie.

 

Ons SCM Erkenningsnummer betreft "K92899/01"  

 

Driver ID Cobra.png
KIWA-SCM-Goedgekeurd.jpg