Uw lading en gereedschappen beschermen?

CARBOLT 103 LAADRUIMTEBEVEILIGING

UW KLUIS OP WIELEN....

 

Er is niets zo vervelend als wanneer u te maken krijgt met een inbraak in uw bedrijfswagen. Er zitten vaak waardevolle spullen in van uzelf of van de klant. De inbraak duurt vaak enkele seconden en al uw bezittingen zijn gestolen. Het gevolg is dat u tijdelijk niet kunt werken en te maken krijgt met een heleboel administratieve rompslomp. Daarnaast keert uw laadruimteverzekering vaak uit op basis van de dagwaarde en niet de nieuwwaarde en loopt u tevens de kans dat uw premie omhoog gaat na een inbraak. U kunt dit beter voor zijn!

Met de Carbolt 103 laadruimtebeveiliging bieden wij u de zekerheid dat de laadruimte van uw bedrijfswagen, bus of bestelauto goed is beveiligd. Dit doen wij door het leveren van sloten van superieure kwaliteit geschikt voor elk type achterdeur, zijdeur en/of schuifdeur en voor elk merk en type bedrijfsauto. Met de beveiliging van de Carbolt 103 kunt u uw bedrijfswagen met een gerust hart op straat laten staan.

Het bedieningspaneel bevindt zich in de bestuurdersruimte van de auto.  Door het indrukken van een cilinder sluit u alle veiligheidssloten in de laadruimte af. Door het sluiten van deze cilinder, welke is voorzien van een anti-diefstal slot, is de inboedel van uw laadruimte gegarandeerd.

In combinatie met het plaatsen van een BearLock versnellingsbakslot voorkomt u zowel de diefstal van uw bedrijfswagen als de diefstal van de inhoud uit uw bedrijfswagen. Neem dus contact met ons op en laat uw voertuig(en) optimaal "mechanisch" beveiligen.

InCarSupport voert de installatie bij u op locatie uit en alle installaties worden enkel verzorgd door gecertificeerde inbouwspecialisten met de hiervoor benodigde gereedschappen.

Carbolt-Afbeelding-4.jpg
Carbolt-Afbeelding-6.jpg