63+ Google reviews

BearLock mechanische beveiliging

Het mechanische versnellingsbakslot

Het BearLock versnellingsbakslot betreft een mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s, oftewel een volledig geïntegreerd autoslot als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkelde en geproduceerde versnellingsbakslot is een eenvoudige maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen op markt.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd vormt het BearLock versnellingsbakslot zich tot één geheel met het chassis van uw auto.

De bediening is moeiteloos, simpel, snel een vrijwel een “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit zorgt voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/SCM-klasse voor mechanische protectie: VbV/SCM-MP 03.

Steeds meer verzekeraars accepteren het BearLock versnellingsbakslot in plaats van andere beveiligingssystemen.

Er zijn zelfs verzekeraars welke BearLock in de duudere auto’s aanraden naast een geavanceerd voertuigvolgsystemen. De snelle waardevermindering van dit soort bolides zou door de extra bescherming van BearLock afgeremd worden en met BearLock blijft de auto altijd op zijn plek. Niet alleen bij kostbare auto’s maar zeker en vooral bij de meest gebruikte auto’s is BearLock zeer goed bruikbaar en aantrekkelijk geprijsd. Denkt u maar eens aan de veelgeplaagde VW Golf. BearLock biedt u ruim voldoende bescherming tegen een zeer acceptabele prijs. Omdat BearLock altijd volledig geïntegreerd wordt ingebouwd en geenszins ontsierend is zal het BearLock slot juist waardeverhogend werken bij inruil of verkoop.

InCarSupport voert de installatie bij u op locatie uit en alle installaties worden enkel verzorgd door gecertificeerde technici met de hiervoor benodigde gereedschappen.

Ons SCM Erkenningsnummer betreft “K94381/01”